Analysen

Fodanalyse

Hos Sole4you sætter jeg god tid af til forundersøgelsen, som ligger forud for dine individuelle fremstillede indlægssåler. 

Vi starter med en samtale omkring din problemstilling eller problemstillinger. Herefter følger en gennemgående screening af din krops ledfunktioner og en undersøgelse af, hvorfor din ømhed eller smerte opstår.

Bagefter skal du i aktion på mit højteknologiske scanningsudstyr RS scan, hvor du vil blive scannet både gennem ganganalyse og ved statisk hold, så vi præcis kan se, hvordan du fordeler trykket, når du står og går.

Til sidst konkluderer vi på indlægstype og materialevalg, som – såfremt vi er enige om behovet – danner udgangspunktet for dine endelige indlægssåler, og fremstillingen kan påbegyndes. 

Medbring altid det fodtøj, som indlæggene skal benyttes i, så jeg har det bedste udgangspunkt for den korrekte størrelse.

Reproduktion af indlæg

Har du allerede fået fremstillet et par indlæg tidligere, og skal have dem fornyet, er det reproduktion af indlæg du skal booke tid til.

Her tager vi et kig tilbage på tiden fra indlæggenes start, til hvor du er idag. Vi undersøger, om der skal ændringer til, eller du blot har brug for nye indlæg, som matcher dine nuværende.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.